De oogartsen

De oogartsen

Bij Opsis Oogziekenhuis werken gekwalificeerde oogartsen en uitsluitend gekwalificeerd paramedisch personeel. De oogartsen zijn ervaren specialisten die hun kennis up-to-date houden door het volgen van bij- en nascholing. Ook het onderling uitwisselen van informatie draagt bij aan het hoge kwaliteitsniveau.  Een niveau wat niet alleen geldt voor de behandeling, maar ook voor het eerste consult en de volledige voor- en nazorg.

drs. Jaap Jan Dito

Oogarts & Oogchirurgdito

Drs. Dito heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich daarna als oogarts in het VU Medisch Centrum. Na het voltooien van zijn opleiding tot oogarts  in 1998 was hij tot 1999 werkzaam bij het Mesos Ziekenhuis te Utrecht. Van 1999 tot 2007 was hij als oogarts verbonden aan het St. Jansdal te Harderwijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in MICS (Micro Incisional Cataract Surgery), de behandeling met laser van glaucoom ( SLT ) en in de behandeling van leeftijdsgebonden maculadegeneratie. Vanaf 2001 is hij tevens lid Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde. In 2008 heeft hij Opsis Oogziekenhuis opgericht. Hij is mede organisator van het Praktische laserchirurgie in de Oogheelkunde congres dat 2 jaarlijks wordt gehouden.

Lidmaatschappen:

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap
  • European Society of Cataract & Refractive Surgery
  • NVvL

drs. Floris Hageman

Oogarts & Oogchirurghageman

Drs. Hageman heeft Geschiedenis en Biologie gestudeerd in Utrecht en begon in 1996 aan de studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna volgde hij de specialisatie tot oogarts in het VU Medisch Centrum. Vanaf juli 2009 is hij bij Opsis Oogziekenhuis werkzaam, waar hij het oogheelkundige vak in zijn volle breedte uitoefent. Zijn bijzondere aandachtsgebieden zijn hoornvlies problematiek en de chirurgische behandeling van staar.

Lidmaatschappen:

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap
  • European Society of Cataract & Refractive Surgery
  • Nederlandse Intraoculaire Implant Club
  • European Board of Ophthalmology

 drs. Malou Rosman

 

Oogarts & oogchirurgMRosman

Drs. Rosman heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij specialiseerde zich tot oogarts in het VU Medisch Centrum. Van 1998 tot 2001 werkte zij als oogarts in IJsselmeerziekenhuizen, locatie Emmeloord, waarna een verblijf van elf jaar in de Verenigde Staten volgde. Daar werkte zij bij University of California Los Angeles (UCLA) in klinische research, eerst binnen de oogheelkunde, daarna in de kinderoncologie. In 2012 keerde zij terug naar Nederland, om gedurende een jaar her opgeleid te worden tot oogarts in het Oogziekenhuis Rotterdam. Na 8 maanden als Chef de Clinique in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam, en 10 maanden als waarnemer in het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem, begint zij in december 2015 als allround oogarts bij Opsis Oogziekenhuis.

Lidmaatschappen:

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap
  • European Society of Cataract & Refractive Surgery
  • Nederlandse Intraoculaire Implant Club