Bereikbaarheid van de praktijk

Bereikbaarheid van de praktijk

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de praktijken in Amstelveen en Mijdrecht is goed met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren bij de praktijk is gratis. Onze praktijken zijn zeer toegankelijk voor minder validen. De praktijk pay someone to write my college essay in Amstelveen beschikt over een ruime lift. De vestiging in Mijdrecht is op de begane grond. Op beide lokaties is koffie, thee en water aanwezig in de wachtruimte. Er is gratis WiFi aanwezig.

Komt u met de regiotaxi, meld dit dan bij aankomst direct aan de balie. Opsis Oogziekenhuis heeft openingstijden en kan niet wachten op een taxi die te laat komt.

Polikliniek

Bij binnenkomst in onze praktijk meldt u zich eerst aan, aan de balie, u wordt dan aangemeld en snel verder geholpen. In eerste instantie doet de technisch oogheelkundig assisten TOA of de optometrist het vooronderzoek. Daarna komt u bij de oogarts – oogchirurg , deze zal u verder onderzoeken en u vertellen wat de diagnose is en u informeren ten aanzien van een eventuele behandeling.

Indien u voor het eerst een afspraak heeft bij Opsis moet u er rekening mee houden dat u ongeveer een uur in de praktijk zult zijn. Uw ogen zullen worden gedruppeld om uw pupillen te vergroten. Het kan zijn dat u daardoor enige tijd onscherp zult zien. Het besturen van een auto wordt sterk afgeraden zolang uw pupillen vergroot zijn. Ook na laserbehandelingen voor glaucoom, diabetes, netvliesscheurtjes of andere afwijkingen wordt autorijden de eerste dag ontraden.

Bij de eerste afspraak is het van belang dat u een aantal zaken meeneemt, namelijk:

  • Geldig verzekeringsbewijs (zorgverzekeringspasje)
  • Geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort, vreemdelingenbewijs, rijbewijs)
  • Een goede zonnebril (uw pupillen worden groter gemaakt) en als u contactlenzen gebruikt uw contactlensdoosjes en vloeistoffen.
  • Een verwijzing van huisarts of optometrist. Zonder geldige verwijzing kan de verzekeraar uw behandeling niet vergoeden. Lees uw polisvoorwaarden voor wat betreft verwijzing.
  • Eventueel een lijst met medicatie die u gebruikt

wifi

Operatiecomplex

In de praktijk van Opsis Oogziekenhuis in Amstelveen is een operatiecomplex aanwezig met een voorbereidingsruimte, 2 operatiekamers en een sterilisatie afdeling. Mocht blijken dat u een operatieve ingreep tragic hero stages moet ondergaan, dan kunnen wij u hier uitstekend van dienst zijn. Alle operaties worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, zodat u dezelfde dag nog naar huis kunt. De staaroperaties vinden meestal met druppel verdoving plaats.