Over Opsis Oogziekenhuis

Opsis Oogziekenhuis is in 2008 in Amstelveen opgericht door Drs. Jaap Jan Dito. Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt als oogarts in algemene ziekenhuizen koos hij voor een kleinschaliger, uitsluitend op de beste oogheelkunde gerichte aanpak. Inmiddels is Opsis oogziekenhuis een gecertificeerd diagnose- en behandelcentrum met vestigingen in Amstelveen die groot Amsterdam verzorgd, en Den Burg, Texel die voor de kop van Noord-Holland goed bereikbaar is.  Hier bieden wij onze patiënten de beste specialistische oogzorg. De patiëntgerichtheid staat in onze praktijk centraal en gaat verder dan in andere instellingen of ziekenhuizen.

Onze visie

Bij Opsis Oogziekenhuis wordt u behandeld door de arts, zoals hijzelf behandeld zou willen worden. Met dit doel is Opsis Oogziekenhuis in 2008 gestart en tot op heden houden wij dit doel voor ogen. In 2014 zijn wij opnieuw gecertificeerd voor onze hoogwaardige kwaliteit door Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) kwaliteitskeurmerk.

Onze specialisten

De oogartsen van Opsis Oogziekenhuis bedrijven het vak oogheelkunde met alle aspecten. In de 2 operatiekamers worden duizenden operaties per jaar verricht. Dit alles zorgt ervoor dat onze specialisten over een uitstekend vakmanschap beschikken. Door visitatie door het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap N.O.G. wordt de medische kwaliteit bewaakt.

Toegangstijden

Voor een eerste bezoek kunt u meestal binnen een week terecht en voor een ingreep meestal binnen 2 weken. Ook wij zelf houden niet van wachtlijsten.